Cautare

166 de rezultate pentru "craciunescu paula" (4.86 secunde)
La eveniment au fost prezenti, de asemenea, alaturi de membrii BEC nr.32, prefectul Valer Marian, vicepresedintii Consiliului Judetean, Paula Mare si Gheorghe Ciocan, precum si vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, Mircea Govor.
Au fost prezenti, de asemenea, presedintele si vicepresedintii Consiliului Judetean Satu Mare, stefan Szabo, respectiv Gheorghe Ciocan si Paula Mare, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, parlamentarii satmareni, directorii institutiilor descentralizate ale statului, precum si numerosi reprezentanti ai organizatiei satmarene a Aliantei D.A.
i-a nominalizat pe Theodor Melescanu si pe Radu Berceanu pentru functiile de vicepresedinti, pe Paula Ivanescu pentru functia de secretar si pe Nicolae Vlad Popa pentru cea de chestor.
Nicolae Moga, Gabriel Valentin Parvulescu, Nurhan Ali (director HCM Constanta), Felix Stroe (director RAJA), Temur Ibraim, George Daniel Papari (prima noutate a PSD), Antonella Marinescu, Decebal Fagadau (director la Muzeul Stiintelor Naturii), Mircea Dobre, Gheorghe Stoica, Raducu Popescu (aflat in conducerea RADET), Ionut Corneliu Pripisi (angajat al Primariei Constanta), George Gabriel Visan, Ecaterina Prodan, Paula Cioceanu (presedinta ONG-ului "Fair Play"), Nicolae Bileca, Daniel Georgescu, Mihalache Musat, Vasile Chirondojan (patron CS Cleopatra), Ion Ciobanu si Carmen Onciu, cu precizarea ca ultimii doi nu au sanse reale de a deveni consilieri.
Eckstein Kovacs Peter, deputat si senator UDMR de Cluj, absent 1992-1996, Paula Ivanescu, deputat si senator FSN si PD de Prahova, absenta 1990-1992, Dan Mircea Popescu, senator FSN, PDSR si PSD de Prahova, absent 1990-1992, Corneliu Vadim Tudor, senator PRM de Bucuresti, absent 1990-1992, Varujan Vosganian, deputat si senator UAR, PAR, UFD si PNL de Iasi, absent 2000-2004.
Tribunalul Satu Mare a admis luni cererea de ordonanta prezidentiala depusa de vicepresedintii Consiliului Judetean Gheorghe Ciocan si Paula Mare.
Agricultorii vasluieni se confrunta cu o criza de seminte necesare pentru culturile de primavara, dupa ce seceta inregistrata anul trecut a compromis aproape in totalitate recoltele de cereale.Cea mai mare criza de seminte se inregistreaza la porumb, floarea soarelui si orzoaica, a precizat Paula Matoski, director executiv al Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor (ITCSMS).
Senatorul PD Paula Ivanescu sustine ca absenteismul va fi eradicat fiindca exista o propunere care va fi pusa in aplicare ca senatorilor, din provincie care absenteaza sa le fie taiata diurna de deplasare.
Senatorii s-au declarat ieri nemultumiti de initiativa colegei lor, secretar al Camerei Superioare, democrata Paula Ivanescu, care a inaintat listele cu parlamentarii absenti Directiei de contabilitate, ceea ce s-a soldat cu penalizari la indemnizatie.
Cei patru chestori sunt Paul Pacuraru (PNL), Paula Ivanescu (PD), Ioan Chelaru si Dan Mircea Popescu, ambii de la PSD.
Gazda emisiunii "O data-n viata", de la TVR1, Iuliana Tudor, a urcat sambata seara pe scena Eurovisionului desfasurat la Brasov pentru a-i prezenta pe Ovi si Paula Seling.
- definitie aforistica de Paula Adriana Cozian din Cugetari (1995) Fericirea inseamna sa ai o familie mare, iubitoare, grijulie, inchegata, care sa locuiasca intr-un alt oras.
Consilierul pe probleme de securitate al prim-ministrului Marius Oprea a declarat la scoala de vara a TNL ca Stanoiu a colaborat cu Securitatea cu numele conspirativ "Paula", mentionand ca nu i-a vazut dosarul acesteia.
Astfel, parlamentarii au stabilit ca aceasta comisie sa fie compusa din deputatul PSD Gabriel Vlase, senatorul PD Paula Ivanescu, senatorul PRM Ilie Petrescu, senatorul UDMR Verestoy Attila si deputatul PC Eduard Hellvig.
Se va incheia astfel cea de-a cincea extindere din istoria Uniunii Europene si consideram ca acesta a fost un adevarat succes", a declarat reprezentantul presedintiei finlandeze a Uniunii, Paula Lehtomaki.
"E un gest de onoare, dar pe care noi il regretam", a declarat deputata PD Paula Ivanescu, in timp ce colegul ei, Daniel Buda, crede ca "declaratiile facute de Claudiu Saftoiu in comisia de ancheta au fost interpretate tendentios de membrii comisiei".
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, impreuna cu avocata Paula Iacob, senatorul PD Marius Marinescu, senatorul PSD Aura Vasile si reprezentantii a 16 ONG-uri au mers, astazi, la primarul general pentru a-i cere acestuia sa ia masuri pentru protejarea parcului Bordei, insa primarul general i-a poftit afara numai dupa cateva minute.
Totodata, in teritoriu vor mai candida pentru Verzi avocata Paula Iacob intr-un colegiu din Sibiu, si avocatul Nicolae Cladoveanu in Arges.
Printre acestea se numara Irina Paula Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii, Mihai Basulescu, fost director al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Liviu Harbuz, fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare, Gheorghe Fesan, fost inspector sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Bacau.
Printre personajele constantene care isi vor rotunji considerabil buzunarele de la bugetul de stat se numara fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Corina Paula Diane Vancea care, conform numerelor cadastrale 10993, 11012, 11000 va "ceda" statului o suprafata de 3.
google-analytics.com